z Superba 2 pasują
TMC - coś się wreszczie ruszy!!!
Zwiń
X
-
TMC - coś się wreszczie ruszy!!!
Na stronie Polskiego Radia pokazała się informacja że PR poszukuje partnerów do współpracy w zakresie dystrybucji komunikatów TMC (Traffic Message Channel)
Wiecej szczegółów jest w Zaproszeniu
Może doczekamy się aby TRAFFIC działał i w PolsceO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
-
-
Zamieszczone przez rroberta niby gdzie i jak - TMC to są informacje nadawane przez stacje radiowe na FM. jeśli chodzi ci o odbieranie przez siec komórkowe to nie jest typowe TMC
Działa, działa. Ja mam Garmina Nuvi i cały czas mam komunikaty o korkach itd. Kiedyś w Niemczech tylko a teraz spokojnie w Polsce działa. I FM, nie żadnej sieci komórkowej czy transmisji danych.
Komentarz
-
-
Tak czy siak jest szansa ze moze jak PR zrobi swoje TMC to w koncu bedzie działało w Skodach.. Nie powiem, ale przydało by sie, bo brak wkurza mocno.. Po Niemczech bardzo ładnie działa, choc czasem ma troche nie aktualne dane, ale wtedy CB nadrabia te braki Ba, nawet jezdzac po Wrocławiu łapało mi jakies pojedyncze komunikaty z Czech
Komentarz
-
-
taaa ale jest jescze i drugie pytanie:
W Columbusie w O3 jest TMC pro - czy ten przygotowywany przez PR będzie działał?
A może jak będzie TMC/TTI z DAB+ < str 20 (źródło: SAT-Krak 2014)
Kolega krzyzakp (Paweł) może zapodać filmik jak działa TRAFFIC w Niemczech.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Mowisz i masz:TMC w Niemczech.
Wybaczcie jakosc, nagrywane telefonem, stojac w korku, jak widac po navi
Komentarz
-
Komentarz